TV, telefoni & bredband
Ett modernt boende nära naturen Vi hoppas att du kommer ha många fina stunder och trivas i ditt hem hos Brf Lorensberg 3 i Borås - en förening vi är stolta över!
TV, TELEFONI & BREDBAND

Fastigheten är ansluten till Telias fibernät och i lägenheten finns ett nätverk installerat med bredbandsuttag i de flesta av rummen. Dessa är i sin tur kopplade till en lägenhetscentral där du själv aktiverar de uttag som du vill använda. Centralen finns antingen i hallen eller i klädkammaren. Telias router stödjer också trådlöst internet.

TV-KANALER

Ett basutbud Telia Triple Play med TV-paket Lagom ingår i det grundabonnemang som är inkluderat i din månadsavgift. Det finns tillgängligt i bredbandsuttaget direkt vid inflyttningen. Vill du beställa ytterligare tv-kanaler eller fler digitalboxar, kontakta Telia på tel 90 200 alternativt Teliabutiken på Allégatan i Borås, tel 033-16 33 80 eller beställ via Telias kundsida.

Varje lägenhet är utrustad med en TV box och fjärrkontroll. Utrustningen tillhör varje lägenhet genom abonnemanget föreningen har tecknat gemensamt för huset. Detta basutbud ingår i det grundabonnemang som är inkluderat i din månadsavgift. Samma sak gäller routern som sitter i säkringsskåpet och även brandvarnare som finns installerat i samtliga lägenheter. Denna utrustning får alltså inte plockas med vid eventuell försäljning av lägenheten. Saknas detta vid inflytt kontakta omedelbart säljaren.

BREDBAND & TELEFONI

I grundabonnemanget ingår även 100/100 Mbits internetanslutning. För att beställa snabbare internet eller om du har frågor, kontakta Telia.