TV, telefoni & bredband
Ett modernt boende nära naturen Vi hoppas att du kommer ha många fina stunder och trivas i ditt hem hos Brf Lorensberg 3 i Borås - en förening vi är stolta över!
TV, TELEFONI & BREDBAND

Fastigheten är ansluten till Telias fibernät och i lägenheten finns ett nätverk installerat med bredbandsuttag i de flesta av rummen. Dessa är i sin tur kopplade till en lägenhetscentral där du själv aktiverar de uttag som du vill använda. Centralen finns antingen i hallen eller i klädkammaren. Telias router stödjer också trådlöst internet. Router, TV-box samt en fjärrkontroll till TV-boxen tillhör lägenheten. Dessa är alltså inte tillåtna att ta med vid flytt.

TV-KANALER

Ett basutbud Telia Triple Play med TV-paket Lagom ingår i det grundabonnemang som är inkluderat i din månadsavgift. Det finns tillgängligt i bredbandsuttaget direkt vid inflyttningen. Vill du beställa ytterligare tv-kanaler eller fler digitalboxar, kontakta Telia på tel 90 200 alternativt Teliabutiken på Allégatan 41 i Borås, tel 010-457 16 60 eller beställ via Telias kundsida.

Varje lägenhet är utrustad med en TV box och fjärrkontroll. Utrustningen tillhör varje lägenhet genom abonnemanget föreningen har tecknat gemensamt för huset. Detta basutbud ingår i det grundabonnemang som är inkluderat i din månadsavgift. Samma sak gäller routern som sitter i säkringsskåpet och även brandvarnare som finns installerat i samtliga lägenheter. Denna utrustning får alltså inte plockas med vid eventuell försäljning av lägenheten. Saknas detta vid inflytt kontakta omedelbart säljaren.

BREDBAND & TELEFONI

I grundabonnemanget ingår även 100/100 Mbits internetanslutning. För att beställa snabbare internet eller om du har frågor, kontakta Telia.