Nyinflyttad
Ett modernt boende nära naturen Vi hoppas att du kommer ha många fina stunder och trivas i ditt hem hos Brf Lorensberg 3 i Borås - en förening vi är stolta över!
VÄLKOMMEN

Välkommen till din nya bostad och till föreningen Brf Lorensberg 3.

Vid inflytt finns det en del saker som du behöver ordna.
Nedan följer information om vilka dessa saker är.

TV & INTERNET

Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Telia. Kostnaden för detta är inkluderad i månadsavgiften till föreningen. Där ingår Bredband 100/100 samt Tv-paket Lagom.

Själva anslutningen för Tv & Internet är personligt knuten till lägenhetsinnehavaren. Anslutningen ska därför aktiveras av den som flyttar in i lägenheten.

Vid aktiveringen anger du adress + internt lägenhetsnummer.

Detta kan göras hos Telia på följande sätt

1. Med BankId
https://www.telia.se/privat/bredband/kollektiva-tjanster/aktivering

2. Med Personlig kod
https://telia.se/id

3. Ringa Telia på
020-202070

KOMMUNIKATION

Information om föreningen finns här på hemsidan. Här hittar du det mesta och om du saknar någon information är du välkommen att kontakta styrelsen.

Via vår Facebookgrupp, Brf Lorensberg 3, kommunicerar medlemmarna med varandra och här läggs även löpande information ut. Ansök därför, så snart som möjligt om medlemskap i denna grupp.

Våra gemensamma trivselregler har gemensamt tagits fram av föreningens medlemmar. Genom att följa trivselreglerna medverkar vi till en bra gemenskap och god stämning i vår förening.

DETTA TILLHÖR LÄGENHETEN

I din lägenhet ska det finnas brandvarnare, en Telia-router, TV-box samt en fjärrkontroll till TV-boxen. Om något av detta saknas, kontakta direkt säljaren.

LÄGENHETSNUMMER & LANTMÄTERINUMMER

Din lägenhet har ett lägenhetsnummer som är helt unikt för just din lägenhet och är ett internnummer som används i föreningen. Det finns också ett lantmäterinummer som registreras vid adressändringen. Det är lägenhetens officiella nummer.

Det är viktigt att du dubbelkollar att du registrerat lantmäterinummet vid din adressändring, så att det inte förväxlas med lägenhetsnumret. Om det blivit fel kan du enkelt ändra detta hos Skatteverket. Du hittar ditt lantmäterinummer på din postbox.