Nycklar, post & port
Ett modernt boende nära naturen Vi hoppas att du kommer ha många fina stunder och trivas i ditt hem hos Brf Lorensberg 3 i Borås - en förening vi är stolta över!
NYCKLAR, POST & PORT

Entréportar, hissar och övriga dörrar till gemensamma utrymmen öppnas med nyckelbricka. Lägenhetsdörrarna har vanliga nycklar. Till varje lägenhet delas det vid inflyttningen ut tre lägenhetsnycklar och tre taggar.

NYCKLAR

Lägenhetsdörrarna går att ställa i serviceläge – genom att göra detta kommer fastighetsskötaren in med den fastighetsnyckel som finns. Du kan inte själv, beställa ytterligare nyckelkopior av en låssmed eftersom dessa är spärrade för din egen säkerhets skull. För att beställa nycklar vänder du dig direkt till fastighetsskötaren, FR Fastighetsservice. Det tas ut en kostnad för varje nyckel som lägenhetsinnehaveren själv står för.

POST

I entrén finns en postbox till varje lägenhet och dit levereras din post. Postboxen öppnas med en särskild nyckel. Namn till respektive lägenhetsinnehavare ordnas av fastighetsskötaren i samband med inflytt. Önskar ni att, vid ett senare tillfälle, lägga till eller ta bort något namn så bekostar lägenhetsinnehavaren detta själv. För eventuella ändringar, kontakta fastighetsskötare, FR Fastighetsservice.

PORTTELEFON

Entrén är utrustad med porttelefon Axema Vaka som har en inbyggd display med boenderegister för smidigt och enkelt handhavande. För att söka person/lägenhet, bläddra med piltangenterna upp/ner. Tryck sedan på knappen ”Ring” (telefonlur) så ringer porttelefonen upp automatiskt.

Öppna med svarstelefonen
När samtalet från porttelefonen accepteras kommer en röst berätta att samtalet kommer från port 1. Därefter kan personen vid porten identifiera sig. För att låsa upp dörren används knapp 5 på svarstelefonen.

Namn och valt mobilnummer till respektive lägenhetsinnehavare programmeras av fastighetsskötaren i samband med inflytt. Önskar ni att, vid ett senare tillfälle, lägga till något namn eller telefonnummer så bekostar lägenhetsinnehavaren detta själv. För eventuella ändringar, kontakta fastighetsskötare, FR Fastighetsservice.