2018-11-27

Lorensberg 3 växer fram

Det byggs för fullt i Lorensberg 3 på Varbergsvägen 32 i Borås, strax sydväst om stadskärnan. Inflyttning är planerad till januari 2020. 

I området, som ligger centralt nära till det mesta, kommer två tegelhus med totalt 27 lägenheter i olika utföranden att växa fram. Det blir allt från tvåor till fyror. Just nu gjuts bottenplattan på hus A och väggar på hus B. 

Varje lägenhet har rymlig balkong i soligt läge med plats för frukostkaffet och kompisträffen. Mot insidan har huset utsikt mot en grönskande innergård med blommande träd och buskar. Det blir ett boende som passar både unga och äldre.

Området ligger lugnt men ändå citynära med shopping, restauranger, nöjen och sköna promenader inom nära räckhåll. På fem minuter med cykel når du Sandwalls plats och Stadsparken. På sju minuter når du högskolan. 

Lorensberg 3 är ett samarbetsprojekt mellan Cernera, MPB Invest & Förvaltning, Byggrådet Invest och Fastighetsbyrån.

I dagsläget finns ett fåtal lägenheter kvar til försäljing. Läs mer och anmäl intresse här på webben - under "bostadsväljare" hittar du planlösningar och prisuppgifter för de lediga lägenheterna. Har du frågor? Kontakta carolina.walker@fastighetsbyran.se. 

 

Äldre nyheter

2018-11-26

Fantastisk takvåning med smart planlösning

Vad sägs om en ny takvåning med 4 rum och kök, stor terrass och balkong, bara några minuter från Borås city? Kontakta Carolina Walker om du vill veta mer: carolina.wa...

Läs mer
2018-10-22

Full gång på bygget!

Det byggs för fullt i området! Fyra lägenheter finns kvar till försäljning just nu - du ser vilka under Bostadsväljare på här på webben. Är du också intresserad ...

Läs mer